#

Curs de limba francez─â

228 recenzii
  • Durata lec╚Ťiei 90 minute
  • Durata cursului7 s─âpt─âm├óni

Înva╚Ť─â limba francez─â, simplu, rapid ╚Öi corect!

Descoper─â farmecul francofon în cadrul unui curs de limb─â francez─â la ╚Öcoala Lexicon-Clasic. Fie c─â vrei s─â vizitezi Parisul sau s─â comunici cu vorbitorii nativi în afaceri, oferim cursuri de limb─â francez─â în Chi╚Öin─âu, adaptate fiec─ârui nivel de cunoa╚Ötere.

ALEGE NIVELUL DE STUDIU

La Lexicon-Clasic avem cursuri pentru toate nivelurile de experien╚Ť─â în limba francez─â:

Întrebare-răspuns

Contacta╚Ťi-ne

Centrul de Studii pentru Cursuri de Limbi Str─âine Chi╚Öin─âu Cursuri de Englez─â, Francez─â, German─â, Turc─â, Italian─â, Spaniol─â, Bulgar─â, Român─â, Rus─â

ALEGE FORMATUL DE STUDIU

La Lexicon-Clasic, ne dorim s─â facem înv─â╚Ťarea limbii franceze cât mai accesibil─â ╚Öi pl─âcut─â, a╚Öa c─â oferim mai multe op╚Ťiuni de studiu:

  1. Cursuri de Limba Francez─â Online: Studiaz─â franceza de la tine acas─â sau de oriunde te afli, beneficiind de flexibilitatea cursurilor online. Particip─â la lec╚Ťii interactive ╚Öi interac╚Ťioneaz─â cu profesorii ╚Öi colegii t─âi prin platforme virtuale.
  2. Cursuri de Limba Francez─â Offline (Format Tradi╚Ťional): Dac─â preferi s─â înve╚Ťi într-un mediu fizic, vino la cursuri de francez─â în Chi╚Öin─âu ╚Öi implic─â-te în activit─â╚Ťi interactivi, jocuri ╚Öi exerci╚Ťii distractive, al─âturi de profesorii no╚Ötri califica╚Ťi ╚Öi al╚Ťi studen╚Ťi.
  3. Cursuri de Limba Francez─â Individual: Dac─â dore╚Öti o aten╚Ťie personalizat─â ╚Öi s─â-╚Ťi stabile╚Öti propriul ritm de înv─â╚Ťare, alege un curs individual, unde vei lucra unu-la-unu cu profesorul nostru experimentat.

Încearc─â o lec╚Ťie, pentru un curs de limba francez─â, gratuit ╚Öi vezi cum se desf─â╚Öoar─â orele în cadrul ╚Öcolii Lexicon-Clasic.